Te is valódi állatbarát szeretnél lenni? Akkor ismerd meg ezt a weboldalt!

Egyre többen és többen lesznek ma már IGAZI állatbarátok. Te is az vagy? Hogyan válhatsz azzá? Mindezt itt megtudhatod.

 

Érvek a vegán életmód mellett 2. rész (egészség)

 

MERT a hús szennyezett. Az állatok folyamatosan Vancocynnal (jelenleg ez a „sláger”) vannak kezelve - az egyik legerősebb antibiotikum. Ez a rettentően erős antibiotikum az emberek bélflóráját is tönkreteszi a húsfogyasztással. Ráadásul a húsfogyasztás a metántermelés, a húgysav- és purintermelés, köszvény, vesekő okozója. További káros anyagok: homotoxinok: a dioxinok, antibiotikumok, hormonok (ne csodálkozzon senki, ha hormonkezelt húsevéssel nem esik teherbe), nehézfémek stb. melyek a hőkezelésnek (pl. pasztörizálás) is ellenállnak! Az USA-ban például évente több mint 50 millió a hússal összefüggő fertőzést regisztrálnak, ebből több ezer végződik halálal.

 

MERT a nem vega táplálkozás impotenciához vezet. Vegetáriánussá válni jó alternatívája a Viagrának, mert míg a hús alapú táplálkozás elzárja az ereket és szívrohamhoz vezethet, a vegán táplálkozás pozitív hatása kihat az összes szervre, köztük a szaporítószervekre is.

 

MERT a húsevés a szívbetegséget és az emésztőrendszeri megbetegedéseket már gyermekkorban megalapozza. A vastagbélben rohadással bomlik a húsfehérje, ez önmérgezés forrása.

 

MERT a húsevéstől a legtöbb ember elhízik.

  

MERT a kergemarha-kór, a madárinfluenza és más, állatok által terjesztett betegségek mindenhol jelen vannak a világon. A bocik, csirkék stb. tápszere elhullott társaik testfehérjéit tartalmazza. Amerikában még vérrel is itatják a kisbocikat, hogy az ember a bocimama tejét megkapja. Itt már betiltották a BSE járvány után. De ki tudja, mennyire tartják be a szabályokat?!

 

MERT minden egyes darab csirke egy darab kaki. Az USDA tanulmánya szerint a levágott broiler csirkék 98% -ban találtak E. Coli baktériumot, ami a fekális szennyeződésre utal.

 

MERT nem kellene ölni ahhoz, hogy jókat és egészségeseket együnk. Számos bizonyíték támasztja alá, hogy a körültekintően kialakított vegetáriánus táplálkozás tartalmaz minden olyan tápanyagot, vitamint és nyomelemet, amelyre az emberi szervezetnek szüksége van, így az állatok megölése és megevése szükségtelen kegyetlenség.

 

 

MERT a vegán táplálkozás egészgéges. A belekre nem rakódik zsír, könnyebb lesz a mozgás, jobb a kedélyállapot. És a szellemi teljesítmény is nő. Segít megelőzni a szívbetegségeket.

 

 fruits_jpg.jpg

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 16
Tegnapi: 23
Heti: 16
Havi: 930
Össz.: 228 373

Látogatottság növelés
Oldal: Még több érv - az EGÉSZSÉGed (2. rész)
Te is valódi állatbarát szeretnél lenni? Akkor ismerd meg ezt a weboldalt! - © 2008 - 2018 - valodiallatbarat.hupont.hu

A HuPont.hu-nál a honlap készítés egyszerű. Azzal, hogy regisztrál elkezdődik a készítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »