Te is valódi állatbarát szeretnél lenni? Akkor ismerd meg ezt a weboldalt!

Egyre többen és többen lesznek ma már IGAZI állatbarátok. Te is az vagy? Hogyan válhatsz azzá? Mindezt itt megtudhatod.

A MEG NEM SZÜLETETT KISBORJAK UTOLSÓ RÚGÁSA AZ ANYAMÉHBEN

Gabriele Meurer, a Királyi Állatorvosi Kamara (MRCVS) tagja, az Egyesült Királyság vágóhídjainak volt állatorvosa a következőket nyilatkozta:

“Botrányos, ami jelenleg is a brit vágóhidakon folyik! Látható a még meg nem született kisbocik rúgása anyjuk méhében, amikor a soron lógnak és halálra véreztetik őket. Nekem mint állatorvosnak előírás szerint e téren semmit sem kell tennem. A meg nem született kisborjak a törvények szerint nem léteznek! Nekem csak néznem kellett, a helyemen maradni és egy szót sem szólhattam. A szívem teljesen széttört. Úgy éreztem magam, mint egy bűnöző. Teljes csalódottságot és undort érezvén ott is hagytam a hús minőséget ellenőrző szervet, a Meat Hygiene Service-t és magát az országot is.”

A brit Környezetvédelmi, Élelmiszerügyi és Vidékügyi Minisztérium (DEFRA) semmi létjogosultságát nem látja annak, hogy regisztrálják a lemészárolt terhes állatokat. Mindezek ellenére mégis van statisztikai adat, a Brit Szarvasmarhákkal foglalkozó Állatorvosok Szövetsége (British Cattle Veterinary Association) szerint az évenkénti vágóhídra küldött terhes szarvasmarhák száma 150 ezer !!! Közülök 40 ezeren terhességük utolsó szakaszában kerülnek vágásra, akkor mikor már a kisborjú életképes lenne !!!

És akkor Viva! A kormánytól várták a választ, hogy mit tervez a terhes szarvasmarhák vágóhídra küldése ellen. A brit Környezetvédelmi, Élelmiszerügyi és Vidékügyi Minisztérium (DEFRA) a következőkkel reagált a kérdésre: “Nem gondoljuk, hogy a terhes szarvasmarhák levágása bármilyen különös jóléti ügybe is ütközne … Úgy gondoljuk, hogy semmilyen további törvényes intézkedésre nincs szükség a terhes szarvasmarhák és meg nem született borjak jóléte érdekében.

Minden olyan szörnyű! Elkezdve onnantól, hogy a kisborjú az anya hasában átéli az ő halálát, miközben ők maguk is a saját fájdalmas, szörnyű haláluk felé sodródnak. Megélik, ahogy az anyuk méhéből kivágják őket, majd vérüket tudományos célból gyorsan leszívják, míg élnek – minden olyan szörnyű, és erről senki sem beszél, annak ellenére, hogy ez része a szarvasmarha feldolgozó- és tejiparnak, a “legfinomabb” bőr is a még meg nem született kicsi borjakból készül !!!

Link a magzati szarvasmarha szérumról és a magzati borjú szérumról:

http://www.all-creatures.org/articles/ar-pregnancy.html
Kérlek oszd meg a következő tényfeltáró videot: http://www.occupyforanimals.org/slaughter.html 
EZ A TEJIPAR IS, NEM CSUPÁN A HÚS !!!

További videok, linkek, infok:

Ezt a videot a cikk elején nyilatkozó állatorvos készítette titokban!!! Így készül a borjúhús!!! Írja az állatorvos a videohoz, hogy nincs olyan hogy teljesen “jól” “sikerül” az állatok sokkolása, az lehetetlen. De mindezt a video is alátámasztja!!!! Nézzétek meg, aki még húst eszik, tejet iszik, ők talán most fognak ezután egy olyan döntést hozni, amellyel nem járulnak hozzá ezen rettenetes szenvedéshez: http://www.tvclip.biz/video/Kd0VAzO4LS0/calves-slaughter.html

http://www.youtube.com/watch?v=OnH2rDjNTAg

http://www.dare2baware.com/150000-pregnant-cows-are-sent-to-slaughter-each-year/

https://www.facebook.com/BloodyDairy/posts/302667836504490

A szöveg forrása angolul: https://www.facebook.com/113902138666401/photos/a.114071768649438.16041.113902138666401/694466523943290/?type=1&theater

 

calf_mom_slaughtered.jpg

 

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 6
Tegnapi: 23
Heti: 6
Havi: 920
Össz.: 228 363

Látogatottság növelés
Oldal: UTOLSÓ RÚGÁS AZ ANYAMÉHBEN
Te is valódi állatbarát szeretnél lenni? Akkor ismerd meg ezt a weboldalt! - © 2008 - 2018 - valodiallatbarat.hupont.hu

A HuPont.hu-nál a honlap készítés egyszerű. Azzal, hogy regisztrál elkezdődik a készítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »