Te is valódi állatbarát szeretnél lenni? Akkor ismerd meg ezt a weboldalt!

Egyre többen és többen lesznek ma már IGAZI állatbarátok. Te is az vagy? Hogyan válhatsz azzá? Mindezt itt megtudhatod.

 Az állati tejek számodra fehér méreg,

a fiú borjaknak halál,

a bocimamának gyermeke elvesztése és kizsákmányolás

Így “készül” a borjúhús és a tejtermékek .......... Megtermékenyítés erőszakos beavatkozással (ebbe a boci nem egyezett bele!!!), amit a gazdák csak inszeminációnak hívnak. 

insemination.jpg

Ahhoz hogy egy lányboci tejet adjon folyamatosan meg kell termékenyíteni és ELVENNI  TŐLE a kicsinyét! Ez a tej ára. Ha nincs terhesség, megszületett kicsi borjú, akkor nincs tej, ezért szükséges a megtermékenyítés!!!

A megszületett kisborjat a legtöbb gazdaságban már rögtön vagy pár nap/hét után elválasztják az anyjától. A fiú bocikat vágóhídra küldik – gondoljatok bele, hogy őket még bébikorukban meggyilkolják, hogy borjúhúsként eladhassák testrészeiket !!! 
A megszületett kislány borjakat meghagyják, különböző nem anyatejet (az anya tejét a tejfogyasztó ember veszi el!!!) tartalmazó tápszerekkel nevelik őket, majd ugyanolyan tejrabszolgasába kényszerítik őket, mint az Édesanyjukat!!! Addig amíg tejet adnak kihasználják őket, majd küldik őket is a vágóhídra.

Tejtermék vásárlással sem járulj hozzá az állatok kizsákmányoláshoz, gyilkoláshoz!!!! Hagyj fel a húsevéssel!! Kezd a váltást akár először a borjúhússal de a legjobb, ha rögötön ugorsz egy hatalmasat a vegán erőszakmentes táplálkozás világába!!! Nagy ugrás, de a legszebb és életed egyik legemlékezetesebb ugrása lesz!!! :)

Nagy tejgazdaságokban ilyen körforgóban fejik a teheneket. Ők ebből nem léphetnek ki, nincs választásuk! De neked van: TE KILÉPHETSZ A MEGSZOKÁSOKBÓL! NEM KELL ELHINNED, AMIT A TEJ, HÚSIPAR BELÉD AKAR DIKTÁLNI A MINÉL NAGYOBB PROFIT ÉRDEKÉBEN. 

korforgo_tehenek.jpg

Kérlek gondolkodj el egy kicsit ezen! Nagyon finomak a növényi tejek (rizs, zab, mandula, mogyoró, stb.) és nincs mögöttük ez a szenvedés, gyilkolás. Ugyanígy van ez a gyümölcs vagy zöldség levekkel, italokkal. Ráadásként még egészségesek is, nem úgy mint az állati tejek.

Az állati tej csupán a kicsi állatnak a fejlődéséhez szükséges, de nem a te szervezetednek, mert annak az állati tejek és a belőlük készült tejtermékek:

FEHÉR MÉREGEK!

Olvasd el ezt a nem-tejipar által támogatott cikket:

http://taplalkozzunktudatosan.blogspot.hu/2012/03/tej-artalmai.html

Részlet a cikkből, de javaslom végigolvasni a fenti linkre kattintva:

"A tehén tejhozamának növelésére női nemi hormonokat és pajzsmirigyhormonokat használnak. A tiroxin és a tireoglobulin harminc százalékkal növeli a tehenek tejhozamát. A takarmányhoz adott hormonok megjelennek az állatok tejében és a húsában, és az azt fogyasztó ember szervezetébe jutva hatnak a hormonháztartásra, káros irányba befolyásolva azt. A teheneket rendszeres antibiotikum kezelésnek is alávetik. A tejük és a húsuk így folyamatosan tartalmaz antibiotikumot. A következmény: antibiotikum-rezisztens baktériumok kifejlődése a szarvasmarhában és az őt fogyasztó emberben. Ezek a baktériumok komoly problémákat okoznak, hiszen nem reagálnak az antibiotikumokra - int Dr. M. Wohl."

csontok_es_a_tej.jpg

"Egyenes arányban van az elfogyasztott állati eredetű fehérje és a a csontritkulás, csonttörések, valamint a RÁK. Ezek a betegségek a legjobban a nem savas fehérje alapú táplálkozással kerülhetők el, azaz állati eredetű fehérjék elkerülésével. A RÁK CSUPÁN SAVAS KÖRNYEZETBEN JÖN LÉTRE ÉS TERJED. Itt van erről néhány tanulány, amelyek az állati fehérjék fogyasztásának a negatív hatásairól szólnak:http://notmilk.com/o.html andwww.thechinastudy.com/la-timesarticle.html. "

 

ONKOLÓGUS FIGYELMEZTETÉS!

Egy érdekes és megfontolandó cikk a rákról:

“.......A húsokban lévő fehérje megemésztése nehéz, amihez a szervezetnek rengeteg emésztőenzimre van szüksége. A belekben maradó emésztetlen hús romlásnak indul, és további mérgező anyagok lerakódását okozza.

A daganatsejtek falát erős fehérjeréteg fedi. A húsevéstől való tartózkodás vagy kevesebb hús fogyasztása több enzimet szabadít fel, amelyek megtámadják a ráksejtek falát, ezzel lehetővé teszik a szervezetben lévő ölősejtek számára, hogy a rákos sejteket elpusztíthassák.

A ráksejtek táplálékai: b. A tej a szervezetet nyálkaképződésre serkenti, különösen a gyomor-bél traktusban. A nyálka táplálja a daganatokat. A tej megvonásával, esetleg helyette édesítőszer-mentes szójatej fogyasztásával a ráksejtek éhezni kényszerülnek...........”

Az egész cikket itt olvashatjátok, küldjétek el, továbbítsátok mindenkinek, aki fontos az életetekben: 
http://megosztani.blogspot.hu/2011/05/onkologus-figyelmeztetes.html?spref=fb

Video a tej- és húsfogyasztás valamint a rák kapcsolatáról (angolul): http://www.youtube.com/watch?v=oocLFKdIirw

Ezt a cikket el kell olvasni, a képeket meg kell nézni és mindezen tessék elgondolkodni:

http://elettanoda.blogspot.hu/2011/03/szarvasmarhak-mint-tej-es-husautomatak.html

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 4
Tegnapi: 23
Heti: 4
Havi: 918
Össz.: 228 361

Látogatottság növelés
Oldal: A FEHÉR GYILKOS
Te is valódi állatbarát szeretnél lenni? Akkor ismerd meg ezt a weboldalt! - © 2008 - 2018 - valodiallatbarat.hupont.hu

A HuPont.hu-nál a honlap készítés egyszerű. Azzal, hogy regisztrál elkezdődik a készítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »