Te is valódi állatbarát szeretnél lenni? Akkor ismerd meg ezt a weboldalt!

Egyre többen és többen lesznek ma már IGAZI állatbarátok. Te is az vagy? Hogyan válhatsz azzá? Mindezt itt megtudhatod.

 

Érvek a vegán életmód mellett, azaz hogy miért is légy igaz állatbarát

1. rész

"Jól rágd meg" az infokat!!!

És utána eldöntheted, hogy a szívedre hallgatsz és ennek a szövegnek az üzenetére, vagy pedig elhiszed azt, amit a média és az ölésre szakosodott ipar el akar hitetni veled a húsról.

 

A PETA információs anyagát felhasználva: http://www.goveg.com/feat/chewonthis/

 

 

baby_cow.jpg

Először nézd meg ezt a videot! Lásd a valóságot és kérlek ne tedd a kezed a szemed elé vagy csukd be a szemed, lásd a valóságot, mert csak akkor fogod felfogni igazán miért is jött létre ez a weboldal és miért jó abszolút állatbarátnak lenni, azaz vegának. Itt a video, készülj fel lelkileg!

EARTHLINGS – FÖLDLAKÓK FILM, ami még ha angolul is van, de meg fogod érteni! (3 helyet is belinkeltem, mert sokszor megszüntetik a youtube-on, vajon miért? ha megnézed, megtudod!) Ide kattints:

http://earthlings.com/

http://www.youtube.com/watch?v=19eBAfUFK3E

http://www.youtube.com/watch?v=52zWRtyhQNM

A fenti linkekre kattintva nézheted meg az Earthlings című dokumentumfilmet. De ha a keresőbe angolul beírod, hogy slaughterhouse (vágóhíd), akkor is nagyon sok olyan videot találsz, amely azt üzeni Neked, hogy ne járulj hozzá ezekhez a szörnyűségekhez!

 

Ha már túlvagy az első sokkon, de még mindig szükséged van megerősítésre, hogy miért legyél vega, kérlek, olvasd tovább ennek a békés és egészséges életmódnak az előnyeit!

 

MERT egyetlen állat sem akarja, hogy lemészárolják a családját. A tehenek szeretik a bocijukat, a kocák a malacaikat, a tyúkok a kiscsibéiket, a báránykák a kis barijukat. A háziállatok szeretik a családjukat és meggyászolják, ha valamelyikük meghal.

 

MERT nem tisztességes.Az állatok megölése kizsákmányolás és kegyetlenség, nem emberhez méltó tett. Visszaélünk erőfölényünkkel, az állatokat kiszolgáltatott helyzetbe kényszerítjük és barbár módon, sokszor kínzásokkal kísérve megöljük.

 

MERT te sem ennéd meg a kutyád, macskád, háziállatod. (Vagy igen?) Ha már tiltakozol más országok kutya és macska fogyasztása ellen, akkor miért ennél más állatból? Egyenlően megilletné mindannyit az élethez való jog!

 

MERT az állatok nem akarnak meghalni. Az állatoknak az élet ugyanolyan kedves, mint az emberek számára. 

 

 

MERT nem szabadna hazudnod a gyerekeidnek arról, hogy mit eszel és mit etetsz meg vele, és miként állítják elő a húst! Vágóhíd, öldöklés, vértócsák…  Sok-sok értelmes gyerek mikor azt mondják neki pipi husi, nem is kéri, aztán meg előbb-utóbb meghal benne az ösztön, mely eltérítette volna a leölt állatok testrészeinek megevésétől. Elhiszi, a hazugságot, amit a szülő mond, hogy az állat az nem érez, csak egy tárgy, amit meg kell enni. Pedig még az értékes mesék is arra tanítanak, hogy éreznek az állatok!

 

MERT az állatok védtelenek, és félelmet éreznek.  Ahogy mi is, az állatok félelem vagy sebesülés/halál közelsége esetén feláll a szőr a hátukon, összevizelik magukat, kirázza a hideg őket. Az állatok az emberhez hasonlóan fájdalmat éreznek, és visítnak, ha kínozzák őket.

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 11
Tegnapi: 23
Heti: 11
Havi: 925
Össz.: 228 368

Látogatottság növelés
Oldal: Érvek, hogy miért legyél igazi állatbarát (1. rész)
Te is valódi állatbarát szeretnél lenni? Akkor ismerd meg ezt a weboldalt! - © 2008 - 2018 - valodiallatbarat.hupont.hu

A HuPont.hu-nál a honlap készítés egyszerű. Azzal, hogy regisztrál elkezdődik a készítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »