Sok vicc, poén született már eddig a vegetáriánusokról, vegánokról.
Itt most összegyűjtöttem egy pár húsevős viccet.
Hasonlóak ezek a vegás viccekhez, némelyik egész jó, van köztük fárasztó, némelyikük talán kicsit bántó, de úgy ahogy a vegák sem veszik magukra a róluk gyártott vicceket, tegye azt a másik tábor is :)
*
-Hogy hívják Kínában a McDonalds-t?
-Kinyírakaja.
*
-Hogy hívják a gyomorproblémákkal küzködő húsevő pankrátort?
-Dipankrin.
*
-Miért esznek a nemvegák húst?
-Hogy a táplálkozási piramis csúcsán legyenek.
-Miért esznek a kannibálok ember húst?
-Mert a piramis csúcsán csak KANNIB-ÁLLHAT.
*
-Cián helyett mit használ a húsevő öngyilkos?
-Hizlalt libamájat higanyos halhússal.
*
-Milyen állat van a húsevő beleiben?
-Vastagbél-rák.
*
-Miért jó, ha Magyarországon az emberek húst esznek és nem lesznek vegánok?
-Csak így van megoldva az állam nyugdíj problémája.
*
A szőkehajú húsevő énekesnő
azért eszik csirkemellet, hogy még nagyobb mellei legyenek,
körömpörköltet, hogy gyorsan nőjjenek a körmei,
pacalt, hogy kiénekelhesse az alt-ot.
*
-Miért megy át a húsevő a piroson?
-Mert utálja a zöldségeket.
*
-Mi az, kiszedik belőle a bélsárt (sz*rt), megtöltik, majd megeszik?
-Hurka.
-Jó étvágyat :)
*
– Én vizet akarok, vizet, vizet és vizet. Legfeljebb a vízhez egy kis marhahúst, sertéshúst, gyártási szalonnát, Na-nitrites keveréket, magyarul E450-es adalékot, nem húseredetű fehérjét és emulgeátort – de karragén, guargumi és xantángyanta ki ne maradjon belőle!
– Egyszóval te Tesco párizsit kérsz.
– Úgy van, anyukám. És kérlek, kenj meg hozzá egy lisztből, kis ízjavítóból, sikérből, antioxidánsból, tejporból, cellulázenzimből, a savanyúságot szabályozó kálium-acetátból és citromsavból, emulgeálószerből és kalcium-szulfátból álló kenyeret.
– Győri rozsosat.
– Igen, egy kis vízzel, hidrogénezett/átészterezett növényi olajat, amelyben persze van só, emulgeálószer, kálium-szorbát.
– Már kenem is a Delmát, fiam.
– Nekem viszont, anya, ma jobban esne egy kis sertéshúsban és vízben elkevert húspép, bőrke, karragén, polifoszfát, szójafehérje, nátrium-laktát, étkezési keményítő, pirofoszfát, antioxidáns és Na-nitrit.
– Akkor te a Zalahús műbeles virslijét kapod fiam. Hozzá természetesen tartrazinnal, kinlinnel, amaranttal, indigókarminnal színezett természetes aromával, nátrium-benzoáttal, sóval, mustármaggal, cukorral és ecettel dúsított vizet.
– Magától értetődik, Globus mustár nélkül a virsli mit sem ér, anyukám.
– Isztok-e hozzá, gyerekek, vízben feloldott izocukrot, Na-ciklamátot, aszpartámot, aceszulfátot, szacharint, aszkorbinsavat, nátrium-benzoátot és fenilalanint?
– Vitamor szörpöt? Igeeeen!
– Ebédre viszont kaptok egy kis búzalisztet, kukoricakeményítőt, hidrogénezett növényi zsírt, ízfokozót, lehetőleg E631-est és E627-est, nátriumglutamátot, módosított keményítőt, állati eredetű zsírt, élesztőport, szárított tyúkhúst és E 150-es színezéket.
– Maggi szárnyaskrémleves lesz brokkolival! Hurrá! S utána?
– Utána pedig búzalisztet paradicsomsűrítménnyel, sajttal, ananásszal, vízzel, növényi olajjal, nátrium-nitrittel tartósított főtt sonkával, búzakeményítővel, cukorral, sóval, élesztővel és jóféle acetilezett-dikeményítővel, adipáttal.
– Hawaii!
– Bizony, bizony, gyerekek, Hawaii pizza lesz, dr. Oetker módra.
– Az a kedvencünk.
– A tévéhez pedig mit kaptok, na mit?
– Csak nem burgonyát, növényi olajat, sót, hagymaport, autolizált élesztőport, tejszínport, dextrózt, sajtport, nátrium-glutamátot, dinátrium-5-ribonukleotidokat és tapadásgátlót, vagyis szilícium-dioxidot?
– De bizony, gyerekek, úgy van, chipset. Lay's újhagymás chipset.
– S mi lesz a vacsora?
– Vacsorára pedig a két nagy gyerek eszik aszpartámmal, fenilalaninnal, K-aceszulfámmal, zselatinnal, hidroxi-propillal javított joghurtot, amelyben kalcium-foszfáttal, vízzel és cukorral fölhizlalt, egyszer már kipréselt gyümölcshús vázdarabkák vannak.
– Én is kérek őszibarackos light joghurtot! Én is! Én is!
– Ne kiabálj, Lajoska. Te, Lajoska mást kapsz ma este. Na nézd, már itt is van egy kis kóstoló: húspép, víz, zsemlemorzsa, zsiradék, liszt, panírlé, szójagranulátum, szójakoncentrátum, keményítő, fűszerek és karamellammóniás színezék, egyszóval Kot-kot baromfifasírt. Ezt szegény apád is hogy imádta... Hopp, kinyitja száját a kis Lajcsika. Na... Hopp... Kinyitja száját! Nem azt, a másikat!